Spring til indhold

Kategori: Gennemsigtig eb

Glostrup thai massage med afslutning københavn

20.04.2018 • glostrup thai massage med afslutning københavn

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Sydvestvej i Glostrup. Ring til os og bestil en tid til en behagelig thaimassage. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Thai Massage, olie Massage, fod Massage, relax Massage. Dokkun er en thailandsk blomst, der minder om guldregn, og traditionen siger, at dokkun bringer lykke og held. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Professionelle og søde thai massører, vi er alle uddannet til massage.

Odense ung mand søger kvinde ældre 40 for forholdet

Læs mere, oliemassage, tryk her for at læse mere. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Giv en gave med følelse dt_sc_gift_products limit4 posts_columnone-fourth-column, lidt om os, og om det vi står for. Vi er uddannet / certificeret i at give traditionel thaimassage. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage.

glostrup thai massage med afslutning københavn Vi glæder os til at byde dig velkommen på Sydvestvej i Glostrup. Ring til os og bestil en tid til en behagelig thaimassage. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Thai Massage, olie Massage, fod Massage, relax Massage. Dokkun er en thailandsk blomst, der minder om guldregn, og traditionen siger, at dokkun bringer lykke og held. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Professionelle og søde thai massører, vi er alle uddannet til massage.

Ring til. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet. Thai Wellness i glostrup thai massage med afslutning københavn asiatiske omgivelser, vi gør alt hvad vi kan for at være en af de bedste Thai Massage klinikker i København. Åbent hver dag fra. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Royal Thaimassage, tryk her for at læse mere. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Jernbanevej 11, stuen 2500 Valby, phone : (45), tHAI massage. Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport. Thaimassage er en massageform, der er blevet utrolig populær som følge af, at flere og flere har oplevet den under besøg i Thailand. Ring på telefon og bestil tid til en lækker massage på Amager, København S - eller book online her! Det tilbyder vi ikke. Vi har god og gratis parkering. Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen. Velkommen i Glostrup Thai Wellness, thai Massage og Wellness i asiastiske omgivelser. Man behøver dog ikke at tage til Thailand for at opleve den fine wellness, som thaimassage bringer. Vores team, dokkun Massage, tlf., sydvestvej 91 2600 Glostrup. Vi har gavekortet til den du holder. Velkommen til alle - kvinder og mænd, unge og ældre. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end.

Intim massage kbh massage side linda

Vi bruger hudvenlig, parfumefri varm olie. Vi tilbyder professionel thai massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Thai Massage med fokus på kvalitet. Sydvestvej Glostrup, dokkun Massage 2019. Her på siden kan du finde oplysninger om thaimassage, dens historie og billeder fra klinikken. glostrup thai massage med afslutning københavn

Kategorier: Gennemsigtig eb

0 udtalelser om “Glostrup thai massage med afslutning københavn

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.